Завршена је седма сезона „Кухињског калфе“ у којој учествују угоститељско-туристичке школе Србије.
У четвртак, 14.06.2018. године, трочлани жири у саставу мр Милибор Саковић (председник УО Заједнице), др Јелена Гудељ Ракић (Институт Батут) и Јован Мемедовић (РТС), донео је коначну одлуку о победнику.
После гласања жирија, ранг за најбоље рецепте је следећи:
1. „Кромпирица“ – Економско-трговинска школа из Кикинде,
2. „Гочки вајат“ – Угоститељско-туристичка школа из Врњачке бање,
3. „Чиз кејк са јагодама“ – Економско-угоститељска школа „Вук Караџић“ из Велике Плане.
Честитамо победницима и захваљујемо се уредништву јавног сервиса РТС-а на промоцији образовних профила из нашег подручја рада.