ДОДЕЛА ДИПЛОМА ПОБЕДНИЦИМА РЕПУБЛИЧКИХ ТАКМИЧЕЊА У 2023/24. ГОДИНИ У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ РС

У организацији Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа РС – ЗАЈЕДНИЦА у школској 2023/24. години одржана су 12 Републичких такмичења и један Међународни Сајам виртуелних предузећа.

У уторак, 18. јуна 2024. године, у Дому народне Скупштине РС, одржан је пријем за ученике победнике  свих Републичких такмичења у 2023/24. години. Пријему су присутни и наставници-ментори ученика победника. Организатор пријема ученика и наставника-ментора је Удружење банака Србије, Универзитет Сингидунум и ЗАЈЕДНИЦА.

На пријему су уручене дипломе ученицима и захвалнице њиховим менторима од стране  начелнице сектора за средње образовање Министарства просвете Марије Крнете, директора школа Зорице Маравић, Биљане Ђорђевић, мр Милана Кецмана и мр Милибора Саковића, као и представнице УБС др Слађане Средојевић и представника Универзитета Сингидунум Предрага Обрадовића.

Након доделе диплома и захвалница за ученике и њихове менторе,  организован је едукативни обилазак здања Дома народне скупштине као и пригодан коктел дружења.

Овом приликом се захваљујемо покровитељима који су омогућили реализацију овог догађаја Дому народне скупштине РС, Удружењу банака Србије и Универзитету Сингидунум.

Преузмите списак учесника: 01-Spisak ucesnika-Svecana dodela diploma-Mile Sakovic-17.06.2024 K

Преузмите фотографије: Slike-SKUPSTINA-Dodela diploma i zahvalnica-18.06.2024

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *